Eu şi corpul meu

Tu ce simţi faţă de corpul tău?

Ei bine, vreau să îţi adresez această întrebare.
Mulţi oameni când sunt întrebaţi acest lucru se vor gândi câteva secunde înainte să răspundă.

Se vor gândi dacă s-au simţit vreodată stânjeniţi din cauză că bluza care astă vară le venea mănuşă acum pare să se fi micşorat cu 2 mărimi…

Sau îşi vor aminti că oricât de mult au încercat să aibă o alimentaţie corectă nu au reuşit să rămână la acelaşi număr de kilograme sau… se vor întreba dacă în ultima perioadă au fost mulţumiţi de aspectul fizic.
De data aceasta nu vreau să îţi aloci doar câteva secunde. Vreau ca tu să îţi aloci tot timpul de care ai nevoie pentru a-ţi clarifica emoţiile pe care le ai atunci când vine vorba de propriul aspect fizic.

 

De multe ori se întâmplă să neglijăm modul în care arătăm. De şi mai multe ori, se întâmplă să neglijăm acest aspect pe termen lung iar atunci când conştientizăm că ceva s-a schimbat la noi să vrem să acţionăm drastic.
Ţinem diete, vrem rezultate miraculoase, vrem ca acele kilograme să DISPARĂ.
Şi totuşi, acele kilograme nu au apărut peste noapte.

 

Chiar dacă avem o alimentaţie echilibrată şi facem mişcare, e perfect normal ca rezultatele să nu apară ca prin minune. Avem nevoie de timp, de răbdare şi de CONSECVENŢĂ.
Sunt alţi oameni care, deşi sunt conştienţi de kilogramele acumulate şi mai ales de implicaţiile asupra sănătăţii, continuă să se neglijeze.

 

planning-your-weight-loss-diet-2

 

DE CE?

Fiindcă nu îşi alocă acel timp în care să se gândească la modul în care îşi percep propriul corp.
Nu îşi adresează întrebări şi nu încearcă să îşi înţeleagă trăirile fie de nemulţumire sau frustrare atunci când vine vorba de aspectul fizic.
Ulterior se refugiază în diete şi adoptă soluţii de cele mai multe ori nesănătoase pentru a slăbi.
Şi ne întoarcem de unde am pornit. Este un cerc vicios.

 

SOLUŢIA?

Încearcă să te înţelegi şi să acţionezi la timp.
Fii sincer cu tine. Nu trebuie să ştii decât tu.. şi nimeni altcineva. Ce simţi tu faţă de corpul tău?

 

Pentru mulţi oameni, o astfel de întrebare poate fi stânjenitoare… tocmai de aceea, nu ar trebui să fie o surpriză atunci când vor simţi o oarecare stare de disconfort dacă sunt întrebaţi.

Dacă şi tu te afli în această situaţie, acordă-ţi un moment strict pentru tine şi lasă sentimentele să iasă la suprafaţă.
Când a fost ultima oară când te-ai privit în oglindă?

Şi nu vorbesc de machiajul de dimineaţă, aranjatul părului său probatul hainelor.

Vorbesc de acel moment în care îţi analizezi corpul fără a-ţi subţia abdomenul său fără a-ţi umfla pieptul, fără a-ţi ţuguia buzele şi fără a-ţi ridica pomeţii.

Încearcă să te priveşti cu ADEVĂRAT.

 

Cum te simţi?

diets-main

 

Ce emoţii ai? Mintea îţi este stăpânită de calm sau un amalgam de emoţii contradictorii?

Nu încerca să schimbi modul în care te simţi. Acceptă-ţi sentimentele. Nu încerca să crezi o poveste sau o justificare pentru sentimentele tale.

Nu încerca să îndepărtezi gândurile care te-ar putea face să te simţi inconfortabil, pur şi simplu priveşte-te aşa cum eşti şi încearcă să urmăreşti sentimentele pe care ţi le trezeşte.

Mintea ta se va concentra automat asupra acelor zone care te fac să te simţi inconfortabil. Tu încearcă să vezi întreaga imagine, întregul corp în loc să priveşti insistent o anumită zonă.

Majoritatea oamenilor simt o stare de disconfort faţă de acest exerciţiu… iar acest lucru este perfect normal. Realitatea este de multe ori inconfortabilă însă asta nu înseamnă neapărat că trebuie să o ignorăm.

Trebuie să învăţăm să acceptăm realitatea aşa cum este şi să învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem.

Indiferent cât de dificil este să recunoaştem, realitatea trebuie văzută corect pentru a putea face o schimbare. În caz contrar, orice idee sau impresie pe care o vom avea, poate însemnă confuzie sau o idee falsă despre modul în care arătăm.

belly-2473_960_720

La baza unei schimbări durabile stă acceptarea şi înţelegerea a ceea ce suntem acum.

Mulţi oameni îşi doresc atât de mult să arate într-un anume fel încât le este de 2 ori mai greu să se accepte aşa cum sunt.
Alţii, se tem de acceptare fiindcă nu vor să se complacă într-o situaţie iar schimbarea să fie făcută mult mai greu decât s-ar aştepta. Însă aceasta este o înţelegere greşită a termenului.

Acceptarea nu înseamnă să te complaci într-o situaţie anume ci să înţelegi situaţia aşa cum este şi să faci o schimbare cu calm şi cu o percepţie clară asupra lucrurilor.
De foarte multe ori, dorinţa aceea arzătoare de schimbare provine din confuzie, nelinişte, tristeţe, frustrare sau nemulţumire. Nu ai nici înţelegerea şi nici răbdarea necesară. Vrei doar să pierzi în kilograme, să fii în formă fizică de acum câţiva ani şi asta cât mai repede posibil.

 

DAR TU NU ÎŢI DOREŞTI ACEST TIP DE SCHIMBARE

Gândeşte-te la implicaţiile pe care le are această schimbare. Majoritatea oamenilor se folosesc de sentimentul de frustrare tocmai pentru a se impulsiona şi mai mult. Vor să obţină rezultate şi folosesc NEMULŢUMIREA ca şi motor care este turat din ce în ce mai tare.

Problema este că se obişnuiesc atât de tare cu acest sentiment încât ajung la un moment dat să îl asocieze cu cheia câştigării luptei cu kilogramele. Insă ce se întâmplă atunci când obiectivele sunt atinse? Ei bine, acest sentiment de nemulţumire de foarte multe ori PERSISTA. Tocmai de aceea, mulţi oameni sunt mereu în căutarea perfecţiunii şi în lupta permanentă cu ei înşişi şi cu emoţiile lor.

Trebuie că ai în vedere importanţa unei minţi sănătoase şi a unui obiectiv clar şi corect pentru ca schimbarea să devină realitate.
Oricât de paradoxal ţi s-ar putea părea, acceptarea modului în care arătăm acum, va crea premisele necesare pentru a putea produce schimbarea mai târziu.

Nu trebuie să aşteptăm să ajungem la greutatea ideală şi la forma corpului visată pentru a putea fi mulţumiţi de noi înşine. De ce să nu învăţăm să ne acceptăm şi să avem acea senzaţie de mulţumire în timp ce ne îndreptăm către obiectivul propus?

De cele mai multe ori, nu reuşim să facem asta de unii singuri şi tocmai de aceea avem nevoie de ajutor, de îndrumare, de sprijin şi de înţelegere.

CUM NICIO SCHIMBARE NU ESTE UŞOR DE FĂCUT… DE MULTE ORI AVEM NEVOIE DE AJUTOR

shutterstock_1770171621

Niciun început nu este uşor, cu atât mai mult cu cât vorbim de schimbarea stilului de viaţă.
Avem nevoie de susţinere, de încurajare şi de sfaturi avizate din partea unor specialişti care să ne fie alături în acest proces.
Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a te propulsa spre succes.

La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate.

Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.

Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.

Condiţia noastră? Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.

Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.

Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.
Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm. Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.
Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.

Trends-In-Healthy-Lifestyle-That-Harm-The-Body

Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.
Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.
Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicită sprijinul – datoritănumărului nostru foarte limitat de locuri.

De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.

Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.
Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.

Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum, pas cu pas.
Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

O poţi face prin click AICI.
Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Dacă aceste sfaturi ţi s-au părut utile şi vrei să afli mai multe despre cum să faci o transformare reală, atunci…

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.

Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

 

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

 

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.

 

Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.

 

Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

 

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!
Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:


Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

8 hours ago

Ești nevoit să stai în izolare sau pur și simplu locuiești prea departe de București pentru a putea ajunge la centrul nostru?🤔Nicio problemă! Îți punem la dispoziție o serie de antrenamente online, care să te mențină motivat și în formă chiar la tine acasă!😄Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la ZOOM ONLINE Training și poți participa la oricâte antrenamente dorești în perioada abonamentului.👍 👉Achiziționează chiar acum abonamentul Bodyshape Home la un preț special!👉 www.bodyshapetransformation.com/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!