fbpx

Odată cu reluarea activității, pentru a te proteja pe tine, dar și personalul nostru, am actualizat modul de lucru astfel încât să te bucuri de aceleași antrenamente fun, acum într-un cadru și mai sigur. Printre măsurile luate, am redus numărul de participanți la același antrenament, pentru a respecta normele de distanțare fizică și pentru a ne antrena, în același timp, ca o comunitate, așa cum te-am obișnuit.

Safety first!

Am apreciat și respectat întotdeauna normele de igienă, astfel încât tu să te antrenezi în siguranță. Acum, am extins lista acestor măsuri, pentru a respecta normele sanitare în vigoare și pentru ca tu să te antrenezi fără griji.

programare 1

Accesul în sală se face doar în baza unei programări.

crowd 1

Numărul participanților la un antrenament a fost redus la 15.

spatiu

Respectarea distanței de 10 metri pătrați între participanții la antrenamente.

termo

Măsurarea temperaturii participanților la antrenamente la intrarea în sală.

STAY FIT, KEEP SAFE AND DON’T QUIT

Together for safety.

Pentru că ne dorim să te bucuri de aceeași experiență în cadrul comunității și să te menții în formă, am introdus o serie de obligativități cu scopul de a crea un mediu mai sigur pentru fiecare dintre noi.

hands

Dezinfectarea mâinilor la intrarea în sală.

feet

Ștergerea pe tălpi pe covor dezinfectant sau purtarea de botoșei.

mask

Purtarea măștii în zonele comune, până la accesarea zonei desfășurării antrenamentelor.

hands des

Dezinfectarea mâinilor și a stațiilor de lucru după fiecare utilizare.

Safety anytime, anywhere.

Antrenamentele trebuie să te facă să te simți mai bine, nu să reprezinte o grijă. De aceea, avem grijă ca, oriunde alegi să te antrenezi alături de noi, să te simți în siguranță și să te bucuri de beneficiile mișcării fizice. Pentru a asigura confortul întregii comunități, te rugăm să ții cont de:

10 men

Limitarea numărului la maxim 10 persoane concomitent în zona vestiarelor.

no clothing png

Participarea la antrenamente deja echipat, fără utilizarea zonei vestiarelor.

15 min

Respectarea perioadei de 15 minute între 2 antrenamente concomitente pentru dezinfectarea stațiilor de lucru.

upfit png

Utilizarea aplicației UPFIT pentru realizarea check-in-ului.

SAFE

Antrenamentele sunt mult mai fun în cadrul unei comunități. Pentru a putea relua antrenamentele care te mențin în formă și te umplu de energie, am adaptat modul de lucru la noile măsuri sanitare, astfel încât să ne antrenăm împreună în siguranță în sediul nostru din Str. Nicolae Caramfil.

SAFER

Pentru că unii dintre noi preferă să se bucure de un antrenament în aer liber, am gândit un program prin care să combinăm beneficiile antrenamentelor Bodyshape cu cele ale mișcării în aer liber. Astfel, ne antrenăm, respectând normele de distanțare socială, cu același vibe cu care te-ai obișnuit în cadrul comunității noastre, în locația din Intrarea Cerceilor nr 10, sector 1.

EXTRASAFE

Dacă încă te simți mai confortabil acasă, te poți menține în formă din confortul propriei sufragerii! Mutăm distracția online, pe platforma Zoom, pentru a te bucura de beneficiile antrenamentelor, chiar și de la distanță!

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 
La Bodyshape se antrenează eroi din toate domeniile! 🔝 Crenguța Lambă este medic de familie de 15 ani și Bodyshaper de 3 ani. Consideră că Bodyshape e mai mult decât un mod de a te antrena la sala, e un concept, un stil de viață de care nu se mai poate desprinde. 💯 Sportul este și un mod de a fi inspirație pentru pacienții săi, deoarece își dorește să promoveze un stil de viață sănătos, asta însemnând o alimentație sănătoasă și mișcare. Dacă îți dorești să fii și tu o inspirație pentru cei din jur, nu trebuie decât să ni te alături! 💥 ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!