fbpx

 Nutritie Personalizata:

Un NOU serviciu la Bodyshape

Bodyshape Transformation Centre iti pune la dispozitie un NOU SERVICIU: plan de nutritie personalizata care sa iti ofere rezultate si mai bune in procesul tau de transformare.

Nutritia este o componenta esentiala in tot acest proces, iar multi dintre voi au nevoie de un plan alimentar structurat, realizat de un specialist, care sa descopere si daca exista vreo intoleranta alimentara care produce inflamatie in corp sau patologii care pot incetini astfel procesul de transformare.

Asadar, incepand din luna Aprilie 2019 nutritionistul si dieteticianul Simona Dumitrescu s-a alaturat echipei de specialisti in transformare Bodyshape.

Simona a absolvit Universitatea Westminster din Londra, fiind licentiată in Stiinte, specializarea Nutriție Umană. De asemenea este licentiata a Universitatii de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, specializarea Nutriție si Dietetică. În urma studiilor dar si a practicii din ultimii ani, a dobândit diverse cunoștințe de specialitate și abilități esențiale pentru profesia de nutriționist și dietetician, precum comunicarea și integrarea pacientilor, experiența practică obținută prin lucrări de laborator și prin lucrări practice în cadrul spitalului.

Odata cu venirea Simonei in echipa Bodyshape introducem si trei pachete de servicii special create pentru partea de nutritie necesara transformarii tale.

1. Consultatie initiala (250 RON)

 • Colectarea datelor antropometrice (inaltime, greutate, circumferinta taliei, etc.);
 • Analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta (cantar Tanita);
 • Interpretarea in context nutritional a rezultatelor analizelor medicale recomandate la inscriere (solicitati lista la receptia Bodyshape sau pe e-mail);
 • Aplicarea unui chestionar pe baza caruia vom obtine informatii cu privire la istoricul medical, starea actuala de sanatate, alergii, intolerante, obiceiuri si preferinte alimentare, stil de viata, programul de antrenament, etc.;
 • O dieta personalizata pentru 2 saptamani, elaborata in functie de informatiile colectate;
 • Feedback pe jurnalul alimentar pe parcursul celor 2 saptamani de dieta.

La prima consultatie este necesar sa ai la tine un set recent de analize de sange (din ultimele 3 luni). Daca nu ai, te incurajam sa iti faci unul, astfel incat sa te asiguri ca totul este ok pentru recomandarile nutritionistei noastre.

Mai departe, vei discuta despre istoricul tau medical, despre starea actuala de sanatate, si despre stilul de viata. In urma acestor informatii, ti se va realiza dieta personalizata, adaptata la nevoile si obiectivele tale, pentru o perioada de doua saptamani.

Probabil te intrebi daca o sa te descurci… stai fara grija! Sprijinul Simonei nu se va opri doar la realizarea regimului. Te va ajuta sa te adaptezi la noul stil de viata, dar va trebui sa lucrati impreuna. Cum? Va trebui sa tii un jurnal alimentar, in care vei nota ce, cat, si cum (vrea toate detaliile!) ai mancat in fiecare zi. La sfarsitul zilei i-l vei trimite si vei primi feedback pentru a sti daca te afli pe drumul cel bun.

La sfarsitul celor 2 saptamani, speram sa fi acumulat suficiente informatii care sa te ajute sa te mentieti in aceasta directie.

Daca totusi nu vei avea suficient curaj sa pleci la drum singur, poti solicita inca o saptamana (sau mai multe) de regim.

2. Consultatie de control (150 RON)

Acesta se face la 3-4 saptamani de la consultatia initiala, sau ori de cate ori vei avea nevoie de indrumare sau de reevaluare.

Daca totusi timpul nu iti permite, sau nu consideri controlul necesar, sfarsitul celor 6 saptamani de antrenament ar fi un bun prilej de a va revedea, pentru a iti evalua progresul (si aici nu este vorba doar de numarul de kg pierdute).

Vei relua masuratorile initiale, impreuna cu analiza compozitiei corporale, apoi vei compara rezultatele si vei ajusta si alimentatia.

In functie de modificarile care apar (compozitie corporala, metabolism, scadere ponderala, etc.) si de nevoile tale nutritionale actuale, vei primi o noua dieta pentru o perioada de o saptamana. La fel ca la inceput, vei primi feedback zilnic, timp de sapte zile, pe jurnalul alimentar.

In continuare, vei putea solicita regimuri suplimentare.

Cu siguranta te intrebi si care va fi costul acestor servicii.

Consultatia de control (30 min) costa 150 RON si va include:

 • Analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta (cantar Tanita)
 • A compararea rezultatelor analizei corporale cu cele initiale (sau de la controlul anterior)
 • Ajustarea alimentatiei conform nevoilor nutritionale actuale
 • O dieta personalizata pentru 1 saptamana
 • Feedback pe jurnalul alimentar pe parcursul saptamanii de dieta

3. Meniu alimentar personalizat (80 RON)

 • Cunoscandu-te deja indeaproape, Simona va trimite meniul saptamanal prin email, dupa solicitarea si achitarea acestuia la receptia Bodyshape.

4. Feedback pe jurnalul alimentar (35 RON)

 • Tu tii un jurnal alimentar pe o saptamana intreaga, ni-l predai si in maxim 48 de ore primesti feedback pe meniul tau direct de la nutritionistul Bodyshape. Pe baza recomandarilor, poti sa ai rezultatele dorite intr-un timp mai scurt. Pentru ca nutritionistul sa aiba o abordare personalizata a nevoilor tale, te rugam ca impreuna cu jurnalul alimentar sa atasezi si ultima analiza cu cantarul Tanita.

Primele trei locuri pentru Consultatia initiala sunt diponibile in data de 8 Aprilie, in intervalul orar 17.00-20.00, si se vor ocupa conform principiului primul venit, primul servit.

Pentru a te programa, te rugam sa ne contactezi fie telefonic, fie direct la receptia Bodyshape.

Stay fit, don’t quit!

Te asteptam cu drag!

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

3 days ago

Bodyshape Transformation Centre - Bucharest

Azi e zi de training...Online Training!💻
🤔Ești gata de antrenament?
👉Venim la tine curând, cu Bodyshape Online Training! Mai exact, la ora 19:00, pe Zoom❗
us02web.zoom.us/j/81411727705
...

View on Facebook

IA-TI SI TU ABONAMENTUL OUTDOOR SI INTRA IN COMUNITATEA BODYSHAPE!

X