fbpx

Descopera poveştile de succes ale unor oameni care se aflau exact acolo unde probabil te afli şi tu: stilul de viaţă agitat, programul de lucru prelungit, fast-food-ul care de fiecare dată era soluţia cea mai simplă pentru o masă rapidă, au rezultat în multe kilograme peste greutatea normală.

La fel ca majoritatea oamenilor, au încercat diferite moduri de a pierde în greutate, dar nimic nu părea să dea rezultate. În cele din urmă au ales să facă cu adevărat o schimbare în viaţa lor şi ni s-au alăturat.

La Bodyshape aceştia au obţinut rezultate fenomenale pe care le poţi vedea şi tu în pozele şi poveştile de succes de mai jos.

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 
Intră și tu #LIVE la evenimentul Bucuria de a fi in formă!Te vei întalni autorul cărții, Irina Alionte, alături de coautorii: Flavius Ursachi (triplu campion național la fitness) și Simona Dumitrescu (nutriționist și dietetician).fb.watch/5qsBQBI5Pi/P.S. Ți-am spus că beneficiezi de un cod de reducere de 15% exclusiv pentru participanții la eveniment + carte cu autograf, atunci când o comanzi în următoarele 24 h post-eveniment? ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!