virgil d - poveste de succes bodyshape
virgil poveste succes bodyshape (3)
virgil poveste succes bodyshape (4)
virgil poveste succes bodyshape (1)
virgil poveste succes bodyshape (2)

Fost sportiv, Virgil Dulugeac s-a trezit in situatia in care nu mai putea face miscare din pricina faptului ca se ingrasase alarmant de mult.

 

Virgil ajunsese la aproape 127 kilograme din pricina alimentatiei necorespunzatoare, a meselor neregulate, a lipsei miscarii si a odihnei suficiente. Nu a vrut sa tina doar cura de slabire, ci un program care sa il motiveze si sa ii si ofere rezultatele dorite.

 

Am descoperit Bodyshape pe Facebook, in postarile cunoscutilor. Ma uitam la pozele “before and after” ale persoanelor care au trecut pragul acestei sali si imi ziceam: “marketing si iar marketing! Nu stiu cum sa te mai atraga”. Analizand si punand in balanta cura de slabire, abonamentul la o sala obisnuita sau Bodyshape Transformation mi-am zis ca nu am nimic de pierdut daca incerc aceasta experienta

 

La inceputul acestui an, Virgil a gasit motivatia sa inceapa procesul transformarii sale fizice.

 

M-am inscris in programul 6 Week Challenge. Am inceput pe 15 ianuarie cu multa suspiciune. Am participat  la intalnirea one-to-one cu un trainer, la seminarul de nutritie, am facut masuratorile initiale. Repet, atunci nu eram convins ca, facand 45 minute de sport de 3 ori pe saptamana, mancand regulat, (chiar mult mai mult decat mancam inaintea inceperii programului), si dormind minim 7 ore pe noapte pot slabi 6 kg in 6 saptamani!

 

Virgil isi aminteste cum a fost primul antrenament la Bodyshape si care a fost momentul care l-a motivat cel mai mult sa continue pana la capat programul:

 

La primul contact cu antrenamentul nu mi se parea extraordinar de dificil. Totusi, dupa cele 45 de minute, curgeau apele pe mine si eram stors de energie. Completam jurnalul alimentar, respectam cele discutate la seminarul de nutritie, dormeam minim 7 ore pe noapte. Sincer, mi-a fost mult mai greu sa-mi organizez timpul astfel incat sa am cele 3 mese regulate si sa dorm cele 7 ore, dar m-am ambitionat si, da, am respectat sfaturile si programul de nutritie primit de la trainer. Rezultatele nu au intarziat sa apara.

Dupa prima saptamana, la masuratorile cu Tanita, am avut motive de bucurie: dadusem jos 2 kilograme, se modificase si varsta metabolica, in bine, dadusem jos si din procentul de grasime. Acesta a fost momentul in care am inceput sa cred in acest program si sa trag mai tare la antrenament. Asa am ajuns ca la finalul celor 6 saptamani sa am 10.8 kg pierdute, 3% mai putina grasime. Am fost persoana care a slabit cel mai mult dintre cei inscrisi odata cu mine, am primit bonusul de 6 saptamani din partea Bodyshape si l-am folosit pentru a-mi face un abonament pe 1 an.

 

Dupa 6 luni de antrenament, a pierdut 23 kg, 5% procent de grasime, are o alta tinuta un alt tonus.

 

Daca nu te simti bine in pielea ta, daca ai avut abonament la o sala obisnuita si nu ai avut rezultate, daca doresti sa fii fit, daca doresti sa-ti redefinesti  modul de viata, daca vrei sa ai o energie pozitiva si sa fii pozitiv, vino la Bodyshape! Te asteapta un colectiv de traineri, OAMENII care tin cu adevarat la sanatatea fizica si mentala a celor care le calca pragul, te fac sa iti depasesti limitele fara a folosi biciul, te vei simti ca intr-o mare familie.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

virgil poveste succes bodyshape (3)

virgil poveste succes bodyshape (3)

virgil poveste succes bodyshape (3)

virgil poveste succes bodyshape (3)

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

18 hours ago

Ai văzut prima ediție a podcastului „Ora de Transformare”, unde am avut-o invitată pe Iuliana Marciuc?🤔 În cadrul interviului, aceasta ne-a mărturisit că este vital să știi cum cum să te pui pe primul loc pentru o transformare corporală de succes, însă asta nu e tot!😃👉Citește articolul și descoperă chiar acum toate secretele celebrei prezentatoare TV, cu ajutorul cărora reușește să se mențină motivată și să respecte un program eficient de antrenamente: www.bodyshapetransformation.com/ce-face-iuliana-marciuc-sa-se-mentina-in-forma/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!