fbpx
sergiu c. - poveste de succes bodyshape
sergiu poveste succes bodyshape (1)
sergiu poveste succes bodyshape (4)
sergiu poveste succes bodyshape (2)
sergiu poveste succes bodyshape (3)

Sergiu da startul la voie buna la fiecare antrenament.

 

Pe langa super-energia pe care o aduce mereu, a reusit sa ne dovedeasca cat este de ambitios si determinat atunci cand isi propune un obiectiv.

A incercat de mai multe ori sa slabeasca, insa pana la Bodyshape toate tentativele lui au fost esuate.

 

A slabit peste 7 kg in 8 saptamani

 

Dupa primele 8 saptamani de Bodyshape am slabit 7,8 kilograme. Nu stiam la ce sa ma astept de la acest program. Eram obosit si nervos dupa multe incercari ce nu au avut rezultatele dorite. Slabeam si ma ingrasam la loc. Eram suparat si pentru ca am investit mult timp, dar si bani in toate dietele si antrenamentele urmate pina cand am ajuns aici.

Programul de sase saptamani a facut diferenta, iar in aceasta perioada atitudinea lui Sergiu fata de sport s-a schimbat complet.

 

Si-a pastrat focusul in primele 6 saptamani

 

Studiile arata ca ai nevoie de aproximativ 40 de zile pentru a-ti instala un nou obicei: 20 de zile pentru a scapa de un obicei vechi si inca 20 de zile pentru a forma noul obicei. Asadar, Sergiu a dat tot ce a putut in primele 6 saptamani de program, astfel incat sa faca o schimbare reala si de durata pe termen lung.

 

Primele 6 saptamani au fost de armata, de disciplina din punct de vedere mental, fizic si alimentar. Am ajuns astfel sa-mi schimb stilul de viata.  Trebuie sa le multumesc antrenorilor care au fost 100% langa mine, indiferent de zi sau ora, cu sfaturi legate de executarea exercitiilor dar si de alimentatie.Si-a facut noi prieteni

 

La Bodyshape, Sergiu a gasit si o comunitate in care se simte bine si alaturi de care evolueaza spre atingerea obiectivelor. Toti au o cauza comuna: lupta pentru sanatatea lor.

Te misti si te simti bine, iar asta intr-un colectiv de oameni care au acelasi scop ca si tine. In plus, iti faci mereu noi prieteni.

Astfel, Sergiu a continuat sa ramana la fel de motivat, impreuna cu sotia si noii lui prieteni alaturi de care se antreneaza de 3 ori pe saptamana..

 

Sergiu a devenit un fan infocat al programului 6 Week Challenge, pe care a inceput sa il recomande tuturor.

 

Cred ca inca detin recordul de prieteni adusi la sala in timpul programului de 6 saptamani; 10 daca imi aduc bine aminte. Toti au ajuns sa iubeasca Bodyshape si sa devina clienti fideli. Acest concept care imbina in mod armonios miscarea, si distractia este UNIC si il recomand oricaruia dintre voi indiferent de asteptarile personale.

 

Recomandarea lui Sergiu pentru tine

 

Incearca, nu ai ce pierde si iti garantez ca nu vei regreta nicio secunda! Este locul ideal unde te poti descarca dupa o zi plina la birou.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

sergiu poveste succes bodyshape (1)

sergiu poveste succes bodyshape (1)

sergiu poveste succes bodyshape (1)

sergiu poveste succes bodyshape (1)

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

22 hours ago

Un antrenor nu nu ar trebui să fie doar un simplu om dintr-o sală de fitness, care să-ți explice cum funcționează anumite aparate.🤔Un antrenor trebuie să fie acea persoană care să-ți monitorizeze progresul, care să-ți fie alături pe tot parcursul procesului și care să-ți ofere motivația necesară pentru a putea atinge succesul!🤝Antrenorii noștri sunt gata oricând să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele mult dorite!🏃👉 www.bodyshapetransformation.com/ ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!