fbpx
mihaela d - poveste de succes bodyshape
mihaela_d_bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
LS2A1095
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape

Mihaela si-a gasit motivatia sa lupte cu cele 20 de kilograme acumulate dupa nastere, in timpul unei vacante petrecuta la munte la sfarsitul lunii August 2016.

Mi-ar fi placut sa stau in costum de baie si sa ma bronzez, insa nu indrazneam. Tin minte perfect ca ochii mi-au cazut din intamplare pe o postare Facebook in care Bodyshape isi prezenta oferta programului de transformare corporala pt 6 Week Challenge- 6Kg. A fost o mare provocare pentru mine, nu am mai stat pe ganduri si m-am inscris.

 

Rezultatele nu au intarziat sa apara

 

Pe 11 Septembrie 2016 a inceput antrenamentele. A respectat ca la carte sfaturile de nutritie primite de la echipa Bodyshape si a fost prezenta la antrenamente de trei ori pe saptamana. Nu a lipsit nici de la seminarii, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. La finalul programului avea cu 7 kg mai putin, iar la finalul lunii Ianuarie 2017 slabise in total 20,5 kg.

Programul de transformare 6-Weeek Challenge este extraordinar de eficient si oricine il respecta are rezultate foarte bune. In curand se vor implini 2 ani de cand sunt membra in familia Bodyshape si antrenamentele mele au continuat in toata aceasta perioada, de trei ori pe saptamana. Mananc corect, respect principiile pe care le-am invatat aici, ma hidratez foarte bine. Sunt o alta persoana.

 

Prin transformarea ei, Mihaela a reusit sa impresioneze si sa motiveze multe alte persoane.

 

Miscarea este incredibil de importanta pentru o viata sanatoasa si eu sunt fericita ca am gasit la Bodyshape un loc prietenos, unde exista profesionalism si oameni dedicati meseriei. Multe prietene mi-au urmat exemplul si au ajuns la Bodyshape, iar dupa o perioada mi-au multumit pentru recomandare.

 

Bodyshape a devenit pentru Mihaela un mod de viata

 

Bodyshape e mai mult decat un program unde faci miscare si te simti extraordinar de bine; e un mod de viata, de unde iti incarci bateria pentru ziua urmatoare.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

mihaela poveste succes bodyshape

mihaela poveste succes bodyshape

 

 

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

15 hours ago

Atunci când am decis să lansăm această carte, ne doream ca secretele din ea să ajungă la cât mai mulți dintre voi, să redescoperiți bucuria de vă iubi, din nou, corpul. ♥️ Acum, în urma recenziilor primite, știm că ne-ați auzit cu ”urechile interioare”, cum spune Mihaela Perioc, căreia îi mulțumim pentru cuvintele minunate! 🙏🏼”Bucuria de a fi în formă este o carte pentru trup și suflet. Spun acest lucru întrucât, pe parcursul lecturii, am remarcat o energie puternică ce a contribuit la însuflețirea cărții. Cu toate că vocea sa nu poate fi auzită de simțurile noastre auditive, aceasta poate fi ascultată, categoric, de urechile noastre ‘interioare’. Fluiditatea și originalitatea cărții oferă vocii valențe multiple, purtând pe rând pălăria prietenului îngrijorat, a bătrânului înțelept, a mamei înțelegătoare și a specialistului documentat. Bucuria de a fi în formă te călăuzește pe drumul către descoperirea puterii lăuntrice și a iubirii de sine. Această carte m-a ajutat să mă recentrez, punându-mă față în față cu multe obiceiuri psihice nesănătoase. Totodată, mi-a amintit cât de important este să ne cinstim corpul deoarece acesta ne onorează sufletul găzuindu-l și protejându-l o viață întreagă. Privind în retrospectivă, în cadrul acestei lecturi mi-am recunoscut vocea interioară care, intuitiv, știa deja toate deciziile dificile ce necesită a fi luate și astfel a luat naștere un alt proces frumos de schimbare în viața mea.”👉https://www.agentiadepresamondena.com/a-fost-lansata-prima-carte-despre-transformarea-corporala-holistica-bucuria-de-a-fi-in-forma-scrisa-de-irina-alionte/ ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!