fbpx
mihaela d - poveste de succes bodyshape
mihaela_d_bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
LS2A1095
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape
mihaela poveste succes bodyshape

Mihaela si-a gasit motivatia sa lupte cu cele 20 de kilograme acumulate dupa nastere, in timpul unei vacante petrecuta la munte la sfarsitul lunii August 2016.

Mi-ar fi placut sa stau in costum de baie si sa ma bronzez, insa nu indrazneam. Tin minte perfect ca ochii mi-au cazut din intamplare pe o postare Facebook in care Bodyshape isi prezenta oferta programului de transformare corporala pt 6 Week Challenge- 6Kg. A fost o mare provocare pentru mine, nu am mai stat pe ganduri si m-am inscris.

 

Rezultatele nu au intarziat sa apara

 

Pe 11 Septembrie 2016 a inceput antrenamentele. A respectat ca la carte sfaturile de nutritie primite de la echipa Bodyshape si a fost prezenta la antrenamente de trei ori pe saptamana. Nu a lipsit nici de la seminarii, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. La finalul programului avea cu 7 kg mai putin, iar la finalul lunii Ianuarie 2017 slabise in total 20,5 kg.

Programul de transformare 6-Weeek Challenge este extraordinar de eficient si oricine il respecta are rezultate foarte bune. In curand se vor implini 2 ani de cand sunt membra in familia Bodyshape si antrenamentele mele au continuat in toata aceasta perioada, de trei ori pe saptamana. Mananc corect, respect principiile pe care le-am invatat aici, ma hidratez foarte bine. Sunt o alta persoana.

 

Prin transformarea ei, Mihaela a reusit sa impresioneze si sa motiveze multe alte persoane.

 

Miscarea este incredibil de importanta pentru o viata sanatoasa si eu sunt fericita ca am gasit la Bodyshape un loc prietenos, unde exista profesionalism si oameni dedicati meseriei. Multe prietene mi-au urmat exemplul si au ajuns la Bodyshape, iar dupa o perioada mi-au multumit pentru recomandare.

 

Bodyshape a devenit pentru Mihaela un mod de viata

 

Bodyshape e mai mult decat un program unde faci miscare si te simti extraordinar de bine; e un mod de viata, de unde iti incarci bateria pentru ziua urmatoare.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

mihaela poveste succes bodyshape

mihaela poveste succes bodyshape

 

 

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

11 hours ago

Bodyshape Transformation Centre - Bucharest

Practicarea exercițiilor fizice are beneficii atât pentru trup, cât și pentru minte. 🤩

Sportul ne îmbunătățește starea fizică, iar endorfinele eliberate prin mișcare fizică ne dau o stare de bine. 😌

👉 Nu rata ediția de astăzi Q&A Tuesday despre ”Tinerețe fără bătrânețe și stil de viață sănătos - Cum ne menținem tineri prin sport?”, LIVE pe Facebook, începând cu ora 21:00.
...

View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X