fbpx
florentina m – – poveste de succes bodyshape
florentina m- poveste de succes bodyshape
flori poveste succes bodyshape (1)
flori poveste succes bodyshape (3)
flori poveste succes bodyshape (4)
flori poveste succes bodyshape (6)
flori poveste succes bodyshape (5)

Florentina este o mama activa si energica, care a simtit nevoia sa faca o schimbare in viata ei, mai ales in ceea ce priveste sanatatea.

 

Din cauza stilului de viata destul de haotic “castigase” cateva kilograme in plus, iar analizele de sange nu erau prea bune.

Desi a incercat diferite diete, in speranta ca isi va imbunatati starea de sanatate, a constatat ca acestea nu functioneaza si a cautat alternative.

O cunostinta i-a recomandat sa vina la Bodyshape si sa incerce programul de transformare de 6 saptamani.

 

Provocarea 6-Week Challenge

 

Am avut un termen limita in care trebuia sa slabesc, daca nu, trebuia sa intru pe tratament neaparat. Nu am slabit in termenul de 3 luni de zile pe care mi l-a dat medicul pentru ca nu am facut absolut nimic pentru mine si din recomandari am ajuns la Bodyshape. Faptul ca era monitorizata, eram sustinuta, atat pe partea de nutritie cat si de miscare, m-a determinat sa ma tin de treaba. Am avut rezultate bune in cele 6 saptamani de program si am zis sa merg mai departe (…) Cea mai mare surpriza a fost sa constat ca analizele mele au iesit foarte bune.

 

Dupa ce a terminat programul 6-Week Challenge, Flori a decis ca trebuie sa continue sa se antreneze alaturi de specialistii Bodyshape.

A inteles ca nu este suficient doar sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, ci este foarte important sa le si pastrezi pe o perioada cat mai lunga. Lucru destul de dificil, in lipsa unei indrumari de specialitate si a motivarii constante. A decis sa isi faca un abonament pe 3 luni, apoi pe 1 an.

 

Astazi, Flori este este una dintre cele mai active membre si accepta fiecare challenge fara ezitare.

 

Cu ajutorul seminariilor, workshopurilor si a sustinerii din partea celorlalti Bodyshaperi, Flori a invatat sa fie mult mai responsabila in ceea ce priveste orele de somn, odihna, nutritie si astfel si-a creat un nou stil de viata, devenind o persoana mult mai energica.

 

A continuat sa slabeasca si sa se simta din ce in ce mai bine

 

Rezultatele s-au observat nu doar in kilograme ci si in analizele care s-au imbunatatit vizibil, acesta fiind unul dintre lucrurile cu care s-a luptat mult timp dupa nastere si care i-a adus cea mai mare satisfactie.

 

Transformarea pe care am avut-o la Bodyshape pentru mine a fost atat la interior cat si la exterior.

 

Flori a devenit o femeie schimbata, o femeie cu incredere in sine, ce isi testeaza limitele in fiecare zi si nu refuza niciodata o provocare. A constientizat ca trebuie sa-si mentina un stil de viata sanatos si reuseste sa imbine jobul, familia si sportul, acordandu-si timp si pentru ea.

Este o sursa de inspiratie si impartaseste din povestea ei tuturor in diferite reportaje televizate si online, ajutandu-i si motivandu-i pe toti cei care au nevoie.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

flori poveste succes bodyshape (1)

flori poveste succes bodyshape (1)

flori poveste succes bodyshape (1)

flori poveste succes bodyshape (1)

flori poveste succes bodyshape (1)

 

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

15 hours ago

Atunci când am decis să lansăm această carte, ne doream ca secretele din ea să ajungă la cât mai mulți dintre voi, să redescoperiți bucuria de vă iubi, din nou, corpul. ♥️ Acum, în urma recenziilor primite, știm că ne-ați auzit cu ”urechile interioare”, cum spune Mihaela Perioc, căreia îi mulțumim pentru cuvintele minunate! 🙏🏼”Bucuria de a fi în formă este o carte pentru trup și suflet. Spun acest lucru întrucât, pe parcursul lecturii, am remarcat o energie puternică ce a contribuit la însuflețirea cărții. Cu toate că vocea sa nu poate fi auzită de simțurile noastre auditive, aceasta poate fi ascultată, categoric, de urechile noastre ‘interioare’. Fluiditatea și originalitatea cărții oferă vocii valențe multiple, purtând pe rând pălăria prietenului îngrijorat, a bătrânului înțelept, a mamei înțelegătoare și a specialistului documentat. Bucuria de a fi în formă te călăuzește pe drumul către descoperirea puterii lăuntrice și a iubirii de sine. Această carte m-a ajutat să mă recentrez, punându-mă față în față cu multe obiceiuri psihice nesănătoase. Totodată, mi-a amintit cât de important este să ne cinstim corpul deoarece acesta ne onorează sufletul găzuindu-l și protejându-l o viață întreagă. Privind în retrospectivă, în cadrul acestei lecturi mi-am recunoscut vocea interioară care, intuitiv, știa deja toate deciziile dificile ce necesită a fi luate și astfel a luat naștere un alt proces frumos de schimbare în viața mea.”👉https://www.agentiadepresamondena.com/a-fost-lansata-prima-carte-despre-transformarea-corporala-holistica-bucuria-de-a-fi-in-forma-scrisa-de-irina-alionte/ ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!