fbpx
alex g- poveste de succes bodyshape
alex poveste succes bodyshape (4)
alex poveste succes bodyshape (1)
alex poveste succes bodyshape (2)
alex poveste succes bodyshape (3)
alex poveste succes bodyshape (5)

Alex are 40 ani si este tatal a 2 fetite gemene.

A acceptat provocarea Bodyshape dupa aproape 11 ani de viata sedentara care, la randul sau, venea dupa aproximativ 15 ani de viata sportiva  (din care vreo 6-7 la nivel de sport de performanta).

Primul pas l-a facut chiar la inceputul anului 2018, cu programul de transformare “6-Week Challenge”.

 

Cum a inceput totul

 

Intr-o zi rece de ianuarie – in care te-ai putea gandi la orice altceva, mai putin la sport – am prins un colt de informatie, despre ceea ce inseamna Bodyshape. Si, cu scepticismul caracteristic, am decis sa i(m)i dau o sansa. Asa am intrat in primul program 6 weeks Challenge

 

Rezultatele nu au intarziat sa apara

 

Dupa doar o saptamana de antrenamente, aveam deja un alt zambet, tensiunea arteriala imi scazuse de la 160 la 120 fara nicio medicatie. Regasisem resurse nebanuite de timp nu doar pentru a integra 3 ore de antrenament si drumurile aferente in program, dar pentru a imi petrece si vreo 5-6 ore de timp de calitate alaturi de cele doua fete gemene, precum si de a imi face treaba la birou, in mod mai eficient, mai… „sportiv”. Ca un bonus, dupa 6 saptamani, am si slabit 5 kg. Era un prim pas.

Pentru ca a vrut mai mult de la el, Alex a facut si urmatorul pas si a acceptat o noua provocare marca Bodyshape: 8 Week Vip Summer Body Challenge – un program intensiv de slabire si tonifiere. S-a antrenat tare, a mancat corect si a reusit sa mai dea jos alte 6.4 kg dar si 3 procente de grasime.

Pentru un individ ca mine, care nu refuza nicio provocare, era tot ceea ce imi trebuia pentru a merge un pas mai departe. Au fost 8 saptamani intense, de angajament – dar un angajament care a meritat fiecare strop de transpiratie – God only knows there’s been plenty of that – si fiecare minut de antrenament.

 Cu toate provocarile acceptate, in primele 6 luni de antrenamente la Bodyshape, Alex a slabit 14 kg iar procentul de grasime i-a scazut cu 10%. A capatat un tonus muscular mai bun si un stil de viata mai sanatos. 

 

Ce a insemnat pentru el experienta Bodyshape

 

Un boost, pe aproape orice plan al existentei. Mi-am propus sa devin cea mai buna versiune a mea. Am reusit? Inca lucrez la asta… Am reusit sa imi imbunatatesc look-ul? Da, relativ dramatic. Dar asta este, deja, intr-un plan secundar. Am reusit, in schimb, sa imi regasesc motivatia pentru mai mult, mai bine, mai tonic, mai deschis. La Bodyshape mi-am regasit forta de a trece peste esecuri si de a merge mai departe, imbunatatind din mers ce era de imbunatatit. Am reinvatat sa zambesc la viata, la oameni, la lucruri. Am reinvatat sa rad si sa ma bucur.

*rezultatele pot diferi de la persoana la persoana

alex poveste succes bodyshape (4)

alex poveste succes bodyshape (4)

alex poveste succes bodyshape (4)

alex poveste succes bodyshape (4)

alex poveste succes bodyshape (4)

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

3 days ago

Bodyshape Transformation Centre - Bucharest

Azi e zi de training...Online Training!💻
🤔Ești gata de antrenament?
👉Venim la tine curând, cu Bodyshape Online Training! Mai exact, la ora 19:00, pe Zoom❗
us02web.zoom.us/j/81411727705
...

View on Facebook

IA-TI SI TU ABONAMENTUL OUTDOOR SI INTRA IN COMUNITATEA BODYSHAPE!

X