fbpx

Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”) este aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene.

Sfera de aplicare

GDPR se aplica website-ului www.bodyshapetransformation.com, avand scopul de a informa utilizatorii acestuia despre prelucrarea datelor cu caracter personal de catre BORN2SUCCEED CONSULTING SRL, in calitate de operator, cu sediul in Mun. Bucuresti, Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/6230/2014, avand CUI: 33207437.

In cazul in care sunt intrebari sau solicitari cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti contacta trimitandu-ne un e-mail la adresa: info@bodyshapetransformation.com.

Cum colectam datele cu caracter personal

Direct: In mod obisnuit, prelucram date cu caracter personal pe care ni le-ai oferit voluntar:

  • atunci cand ne contactati prin formularul “Rezervare consultatie”;
  • atunci cand ne contactati prin „Formularul contact”;
  • atunci cand ne contactati pentru a ne solicita informatii privind activitatea noastra, la adresa de e-mail info@bodyshapetransformation.com sau la nr. de telefon: 0751 429 082;

Indirect: Putem prelucra date pe care nu ni le oferiti in mod voluntar:

  • atunci cand ne vizitati site-ul sau cand interactionati sub orice forma cu acesta.
  • atunci cand ne lasati date suplimentare prin campul *Mesaj din cadrul formularului de contact;

Ce categorii de date prelucram

  • Date de identificare: nume si prenume, sex, ;
  • Date de contact: numarul de telefon, adresa de e-mail;
  • Alte date pe care alegeti sa ni le oferiti prin intermediul formularelor disponibile pe site, la adresa de e-mail de contact info@bodyshapetransformation.com sau la numar de telefon pus la dispozitie pentru mesaje/apeluri: 0751 429 082.

Care sunt temeiurile legitime pentru prelucrarea datelor

Ne putem intemeia activitatile de prelucrare pe urmatoarele temeiuri:

  • Contract: Putem prelucra date cu caracter personal prin intermediul serviciilor oferite, de exemplu atunci cand optati pentru contractarea unui abonament la programele de fitness din portofoliul Bodyshape;
  • Consimtamant: Putem prelucra date cu caracter personal pe baza consimtamantului liber si neviciat in momentul in care ne furnizezi datele respective, spre exemplu atunci cand va oferiti acordul privind utilizarea Cookie-urilor (incluzand cookies necesare, de statistica, marketing), prin selectarea optiunii „De acord”;
  • Interes legitim: Putem prelucra datele cu caracter personal in baza interesului legitim, atunci cand, conform evaluarii noastre, consideram ca prelucrarea este corecta, rezonabila si proportionala cu scopul prelucrarii.
  • Obligatie legala: Putem prelucra date cu caracter personal in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce ne revin in calitate de profesionist.

De ce avem nevoie de datele cu caracter personal?

Prelucram date cu caracter personal in mod transparent, in urmatoarele scopuri:

  • prelucrarea oricaror solicitari primite prin intermediul formularelor de contact, inclusiv pentru a va raspunde;
  • pentru va comunica ofertele noastre si pentru a ne promova produsele si evenimentele;
  • pentru a evalua si imbunatati site-ul, serviciile oferite precum si relatia noastra cu utilizatorii site-ului.

Transmitem date cu caracter personal catre terte parti?

Putem comunica date cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului unor terte parti in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor pe care le prestam sau pentru a beneficia de ajutorul unor specialisti in aducerea la indeplinire a unor obligatii care ne revin potrivit legislatiei specifice intr-un anumit domeniu sau potrivit contractelor in derulare.

Datele dumneavoastra pot fi transmise catre partenerii care ne asigura serviciile de marketing, administrare si intretinere website.

Acesti terti au, la randul lor, obligatii similare cu ale noastre in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, fie sunt la randul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane imputernicite, care prelucreaza datele in numele nostru.

Ne asiguram in mod constant ca partenerii nostri prezinta garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal indeplineste toate cerintele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii noastre, care ne solicita sa furnizam informatii, in virtutea obligatiilor legale; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor noastre; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea noastra ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Drepturilor persoanelor vizate in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

In calitate de persoana vizata, va respectam urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem;
  • dreptul de a ne solicita sa rectificam oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
  • dreptul de a solicita ca datele cu caracter personal sa fie sterse in momentul in care nu ne mai sunt necesare;
  • daca prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra, un contract sau mijloace automate de luare a deciziilor, dreptul de a ne solicita sa furnizam datele cu caracter personal obtinute direct de la dumneavoastra si daca este posibil, sa transmita acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);
  • de a retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;
  • in cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de restrictionare a prelucrarii;
  • daca prelucrarea se bazeaza pe interese legitime, dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde se aplica);
  • dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania sau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa ne adresati o solicitare in scris, datata si semnata la adresa din Mun. Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73, scara B, parter sau in format electronic la urmatoarea adresa: info@bodyshapetransformation.com .

Securitatea datelor cu caracter personal

Am adoptat proceduri de securitate tehnica in vederea protejarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, folosirii neautorizate, distrugerii sau alterarii acestora. Ne asiguram ca accesul la datele cu caracter personal este limitat si autorizat doar persoanelor care au dreptul de a le folosi. Aceste persoane au obligatia de a asigura confidentialitatea datelor.

Pentru ce perioada vom pastra datele cu caracter personal

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare.

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai-sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal pe urmatoarele perioade:

Scop Durata
Datele transmise prin intermediul formularului de contact/ formularului rezervare consultatie 1 an de la comunicarea raspunsului nostru
Mesaje de Marketing direct pana la retragerea consimtamantului

 

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira si nu mai avem motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea vor fi sterse in conformitate cu procedurile operatorului.

Prelucrarea datelor in raport cu retelele de socializare Facebook/ Instagram

In calitate de administrator al paginilor de Facebook  – BodyShape Transformation Centre – Bucharest si Instagram – Bodyshape TransformationCentre  avem calitatea de oprator in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Tipurile de informatii pe care le colectam depind de modul in care utilizati paginile noastre. Primim si analizam continutul, comunicarile si informatiile furnizate de dumneavoastra, spre exemplu atunci cand se adauga comentarii voluntare cu datele dumneavoastra la postarile din mediul online. Prelucrarea acestor date se realizeaza in conformitate cu Regulamentul GDPR, asigurand securitatea

De asemenea, va incurajam sa consultati informatiile suplimentare din Setarile Facebook si Setarile Instagram.

Revizuirea politicii de confidentialitate

Vom revizui aceasta Politica periodic, in functie de modificarile care survin in activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal si vom publica versiunea revizuita a documentului

 

@ Copyright BORN2SUCCEED CONSULTING 2019

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook