fbpx

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Bodyshapetransformation.com nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.


In conformitate cu Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Born2Succeed SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea produselor comandate, marketingul si reclama.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa refuzul in acest sens duce la imposibilitatea noastra de a va contacta pentru transmiterea anumitor oferte, evenimente, servicii sau orice alte informatii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

In aceeasi masura, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea cestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Born2Succeed Consulting SRL la adresa de e-mail: info@bodyshapetransformation.com.

In plus, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.


Orice persoana are dreptul de a se opune, din motive legitime, la preluarea datelor cu caracter personal.

Dreptul de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de justitie, servicii financiare si fiscale, de politie, securitate sociala).

Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoana are dreptul de a se opune fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook