La Bodyshape te vei simti ca intr-o mare familie. Facem impreuna o echipa eficienta pentru ca tu sa ai parte de rezultatele dorite in timp scurt si intr-un mod cu totul sanatos.

Bodyshape te va face sa iubesti si mai mult sa faci miscare!

Irina Alionte

Fondator

Antreprenor, specialist marketing si speaker motivational, Irina a pus bazele primei sale afaceri in domeniul fitness-ului, la doar 24 de ani, la Londra – unde urma cursurile de masterat Marketing & Strategy ale Universitatii Warwick Business School din Anglia.

Ideea sa atipica de a combina fitness-ul si atmosfera de club s-a extins in câteva universitati din UK si i-a adus premiul pentru Best Business Growth si o finantare din partea Guvernului Britanic.

In 2014, dupa terminarea studiilor in UK, a infiintat Born2Succeed – o companie de consultanta care a inspirat mii de coachi si antreprenori din intreaga lume sa-si dezvolte afacerile.

Ca urmare a evolutiei business-ului sau, in 2015 a intrat in Topul “30 sub 30 cei mai de succes români” realizat de revista Forbes România.

In ianuarie 2015 a lansat pe piata de fitness din Bucuresti Bodyshape Transformation Centre.

Catalina Ilias

Consultant Marketing

Flavius Ursachi

Headcoach

Dublu campion national de Culturism si Fitness la categoria Men Physique Seniori +174 cm, in 2015 si 2016, Flavius coordoneaza activitatea antrenorilor Bodyshape inca de la infiintarea acestui centru.

Principalul sau obiectiv este ca membrii Bodyshape sa isi imbunatateasca performantele, sa le arate ca isi pot atinge obiectivele sa ii motiveze si sa ii inspire.

“Cea mai mare greseala pe care o poti face atunci când iti setezi un obiectiv este sa crezi ca poti reusi singur, fara ajutor. Sprijinul unui mentor iti da forta si increderea necesara sa continui, iar adevarata transformare nu este neaparat cea a corpului, ci cea interioara.”

Razvan Stratulat

Coach

Razvan a inceput sa practice fitness-ul in anul 2008. A devenit rapid un stil de viata, iar in 2014 a decis ca este momentul sa faca pasul urmator si s-a specializat pentru a deveni antrenor personal.

A lucrat cu sute de persoane, pe care le-a ajutat sa isi transforme corpul si sa isi schimbe stilul de viata. Unul dintre elevii sai a obtinut locul 2 la Campionatul National de Fitness si Culturism faza locala, categoria senioare, 1.69 cm.

Din iulie 2017 a intrat in echipa antrenorilor Bodyshape, alaturi de care contribuie zilnic la transformari de succes.

Cornel Pantelin

Coach

Multiplu medaliat la kaiac-canoe si premiat la Campionatele de Fitness si Culturism, Cornel a intrat in echipa Bodsyshape in august 2016 cu dorinta de a ajuta oamenii dornici sa faca o schimbare in viata lor.
Este permanent preocupat sa se dezvolte profesional si personal.
In paralele cu activitatea de la Bodyshape, Cornel se antreneaza pentru concursurile nationale si internationale de fitness, unde a obtinut numeroase premii. Este vicecampion Balcanic la culturism si fitness categoria Men’s Physique (2018), Campion national la culturism si fitness categoria Men’s Physique (2017), Vicecampion la Tiger CLassic IFBB 2017 categoria Men’s Physique.

Madalin Pahontu

Coach

Ambițios motivat si hotarat sa se autodepaseasca si sa se dezvolte in mod constant, Madalin a intrat în echipa Bodyshape pentru a fi alaturi de oamenii dornici sa isi schimbe stilul de viata.

Absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, absolvent a doua cursuri de instructor fitness si personal trainer, tehnician nutritionist dar si international coach and functional training, Madalin va asteapta sa va distrati si sa deveniți cea mai bună variantă a voastra.

Madalina Grigore

Customer service

Madalina este una dintre povestile de succes marca Bodyshape.

A venit pentru prima data la centrul nostru in calitate de client, hotarata sa slabeasca si sa isi schimbe stilul de viata. Cu ajutorul echipei de antrenori, dar si cu multa ambitie, a reusit sa de jos 50 de kg, in doar cateva luni!

Crede in rezultatele Bodyshape, motiv pentru care a decis sa faca parte si ea din echipa care contribuie la cele mai frumoase si reusite transformari.

Mada va intampina in fiecare zi la receptie, mereu cu zambetul pe buze, deschisa noilor provocari si gata sa va motiveze si sa va inspire, pentru rezultate maxime.

Emanuela Munteanu

Customer service

Licentiata a Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Ema a intrat in echipa Bodyshape in primavara lui 2017. Se declara pasionata de oameni si crede cu tarie ca lucrand indeaproape cu ei se poate dezvolta cel mai bine profesional si personal.

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook  

 

Instagram