fbpx

Cum să depășești mâncatul impulsiv

Știu ce înseamnă să fii în oraș, să te împarți în foarte multe locuri pentru a rezolva tot ce ți-ai propus în ziua respectivă și să pleci și mai târziu de la muncă pentru că nu poți amâna proiectele și deadline-urile.

Parcă te simți constant pe fugă, mănânci pe apucate atunci când îți amintești. Iar de fiecare dată când stai până târziu și muncești, realizezi la un moment dat, indiferent de oră, că îți este foarte foame.

Este și normal, nu ai mai mâncat nimic de ore întregi, nu te poți concentra deloc, ai dureri de cap…

Prin urmare, simți că trebuie să mănânci. ACUM, cât mai repede!

Iar în timp ce te gândești la opțiunile culinare care îți sunt la îndemână, realizezi că îți este imposibil să găsești ceva sănătos, fie că ești în drum spre casă sau chiar acasă.

Îți spui că un burger, o salată cu piept de pui (procesat) sau o porție mică de cartofi prajiți nu o să-ți facă niciun rău acum pentru că nu se va mai întâmpla. Și tocmai pentru că îți dorești să mănânci sănătos, Începi să-ți promiți că nu vei mai ajunge în situația asta.

Dar știi de fapt ce se întâmplă cu organismul tău de îndată ce nu te alimentezi corespunzător? Îți slăbești sistemul imunitar, nivelul de zahăr din sânge crește, energia ta scade considerabil, iar kilogramele încep să se adune.

Înțeleg perfect că nu este ușor să întrerupi acest ciclu de alegeri nesănătoase și multe persoane trec prin aceeași situație. Uneori ești constrâns de circumstanțe și trebuie să mănânci ‚acum’.

Și deși îți promiți că vei reuși să te organizezi mai bine astfel încât să ai o alimentație sănătoasă, toate aceste urgențe care ‘se vor întâmpla o singură dată’, au un impact puternic asupra sănătății și obiectivelor tale de fitness.

Cum să te pregătești pentru astfel de urgențe

Pentru a evita mâncatul impulsiv și pe apucate, trebuie să te pregătești din timp. Nu te speria, nu este deloc greu, chiar dacă ți se pare la început că necesită multă planificare.

 1. Primul pas pe care-l poți face este să scrii pe o listă toate măncarurile preferate și sănătoase pe care le poți consuma în timp ce alergi dintr-un loc în altul. Ai grijă să incluzi alimente ce conțin grăsimi sănătoase, proteine și carbohidrați (în special dacă se apropie ora de mișcare).

Atunci când îți este extraordinar de foame, ai nevoie de toți nutrienții pentru a-ți recupera rapid energia și scăpa de lipsa de concentrare. Nu este neaparat nevoie să îi consumi pe toți la o singură masă, dar  îți recomand să păstrezi un echilibru nutrițional.

Iată cu ce ai putea începe:

 • Semințe și fructe oleaginoase nesărate: nuci braziliene, migdale, caju, alune de pădure, castane, arahide. Îți vor oferi proteine și grăsimi sănătoase.
 • Legume crude care conțin nutrienții la care poftește organismul tău.
 • Ouă fierte: poți adăuga puțină sare, piper și eventual zeamă de lămâie. Sunt gustoase și o sursă foarte bună de proteine.
 • Sardine/Ton: o conservă de pește este foarte ușor de transportat, o sursă bună de omega 3, în plus, îți va potoli foamea.
 • Apă: de cele mai multe ori simțim nevoia să mâncăm atunci când ne este foarte sete. Bea un pahar de apă, iar dacă foamea persistă este semn că, într-adevăr, trebuie să te hrănești.
 1. Cel de-al doilea lucru pe care ți-l recomand să-l urmezi este, desigur, să cumperi alimentele pe care le-ai notat. Pentru a apela la ele de fiecare dată când ai nevoie, înseamnă că trebuie să-ți fie la îndemână.
 2. Gândește-te cum vei împacheta mâncarea. Va trebui să iei cu tine aceste alimente, așa că secretul este să găsești o soluție de transportat cât mai ușoară și convenabilă. Dacă dispui doar de 5 minute libere înainte să pleci de acasă, tot procesul de pregătire trebuie simplificat cât mai mult posibil.

Iată ce m-a ajutat pe mine:

 • O cutie frigorifică micuță: vei avea nevoie doar de un pachet mic de gheață, iar alături poți depozita cu încredere alimentele. Dacă o vei păstra în bucătărie, îți va fi mai ușor să o găsești atunci când ai nevoie de ea.
 • Farfurii, tacâmuri de plastic și șervețele: îți recomand să le depozitezi într-o pungă pe care să o folosești zilnic. Astfel, vei crea un obicei nou, iar înainte să pleci, o vei putea lua cu tine știind că ai tot ce-ți trebuie pentru ora mesei.
 • Cutii pentru depozitarea alimentelor: cu siguranță vei avea nevoie de cutii pentru fiecare din mesele tale. Un lucru pentru care militez este să nu împachetezi decât porția pe care crezi că o vei consuma la acea masă. Dacă vei lua cu tine toată punga cu alune, sunt șanse mari să o termini. Iar dacă nu ai avut timp să prepari nimic, poți lua cu tine un măr și un ardei roșu mare.
 • Geantă fără fermoar: o poți considera ‘coșul tău de picnic’.
 • Sticlă pentru apă

Acum pune acest plan în aplicare!

Poți spune că partea cea mai grea a trecut deja. 🙂 Știi ce alimente îți pun zâmbetul pe buze și te vor ajuta să treci peste senzațiile de foame, chiar și atunci când nu ai mult timp la dispoziție. Ai găsit și modalități simple de a lua mesele împachetate cu tine, așa că acum îndrăznește să pui acest plan în aplicare.

Înainte să ieși pe ușă, fugi repede în bucătărie și ia ‚geanta de picnic’. Nu ți se va părea ușor la început, dar dacă vei continua să o faci, te vei obișnui. Din acest motiv este important să folosești aceeași cutie pentru depozitare, geantă și sticlă pentru apă. Trebuie să fie ceva ușor, altfel nu o vei face.

O să vezi cât de bine o să te simți data viitoare când vei fi în oraș și ți se va face foame. O să uiți de restaurante, fast food-uri și o să apelezi la geanta ta pentru astfel de urgențe, care conține sănătate și energie din plin. 🙂

Cu drag,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

 

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

 • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
 • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
 • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
 • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
 • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

2 hours ago

Mindsetul este cea mai puternică armă pe care fiecare dintre noi o are la îndemână, dar, în același timp, poate fi și cel mai mare obstacol.🧠Totul pornește din gânduri. Depinde de tine pe care dintre ele alegi să le hrănești: pe cele negative sau pe cele pozitive.✅Dă putere dorințelor tale, nu fricilor tale. Și-ai să vezi că vei ajunge la stele și vei atinge succesul!🔝În cartea „Bucuria de a fi în formă”, găsești toată motivația de care ai nevoie pentru a te apuca de treabă.😃Poți comanda cartea de aici:👉https://bucuriadeafiinforma.ro/ ...
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!