Cum poți face schimbări pe termen lung

Te regăsești și tu în afirmația “Voi face o schimbare în viața mea de luni, voi adopta un stil de viață sănătos”?

Îți dorești să afli cum poți adopta obiceiuri sănătoase zi de zi, care te vor ajuta să obții schimbări pe termen lung?

Trebuie să fii conștient că orice schimbare pe care o vei face în viața ta trebuie să fie susținută de anumite ritualuri zilnice, pentru ca tu să nu revii la vechile obiceiuri nesănătoase.

Ai grijă să nu cazi în capcana de a face schimbări radicale!

Nu te vor motiva, iar toți pașii pe care îi vei urma pentru un stil de viață sănătos ți se vor părea extrem de dificili. Prin urmare, toate eforturile tale nu vor fi deloc productive și-ți pot afecta chiar și viața familială.

Vestea bună este că în acest episod vei afla ce mentalitate trebuie să adopți și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi zilnic, pentru a te bucura de rezultatele mult așteptate pe termen lung.

CLICK pe butonul PLAY și descoperă de la Flavius, senior coach la Bodyshape, 3 sfaturi pe care le poți pune în aplicare, începând de mâine.

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1. Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.  

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:


Consultatie

 

Programeaza-te acum GRATUIT la o consultatie 1 la 1 cu un specialist Bodyshape

Ma programez

Facebook

 

12 hours ago

Ești nevoit să stai în izolare sau pur și simplu locuiești prea departe de București pentru a putea ajunge la centrul nostru?🤔Nicio problemă! Îți punem la dispoziție o serie de antrenamente online, care să te mențină motivat și în formă chiar la tine acasă!😄Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la ZOOM ONLINE Training și poți participa la oricâte antrenamente dorești în perioada abonamentului.👍 👉Achiziționează chiar acum abonamentul Bodyshape Home la un preț special!👉 www.bodyshapetransformation.com/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Pentru siguranta ta pe durata antrenamentelor, am suplimentat masurile sanitare in cadrul locatiei noastre.

X

TRANSFORMAREA TA INCEPE AICI!

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a te programa la o consultatie 1-1 cu un expert in transformare corporala.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!