- Cum sa fii in cea mai buna forma posibila inainte de Craciun -
 Afla si tu CUM poti reusi la urmatoarea Sesiune de Informare ! 

Rezerva-ti locul
 • 8

  days

 • 1

  hours

 • 51

  minutes

 • 40

  seconds

JOI | 3 NOIEMBRIE | ora 20:15

la Bodyshape Transformation Centre, Str. Nicolae Caramfil, Nr 71-73, Intrarea Gh. Simionescu
Sector 1

Iata ce vei afla de la sesiunea de informare GRATUITA...

 • Cei 3 PILONI esentiali care stau la baza unei transformari de succes - astfel incat sa te bucuri de corpul si sanatatea pe care o meriti 

 • De ce dietele te tin pe loc si nu aduc rezultate pe termen lung - si ce sa faci in schimb ca sa slabesti natural si sanatos 

 • Formula de succes din spatele a peste 3,5 tone de grasime topite la Bodyshape in mai putin de 2 ani: cum au reusit peste 1,000 de persoane si CE sa faci ca sa reusesti si tu sa obtii rezultatele la care visezi

 • Ce sa mananci ca sa te simti extraordinar si sa arati bine: vei descoperi de ce planul de nutritie inteligenta Bodyshape este complet diferit decat orice altceva ai incercat pana acum

 • Cum poti arde grasimi in timp ce dormi: secretul din spatele antrenamentului revolutionar marca Bodyshape care are o eficienta de 900% mai mare in arderea grasimilor fata de o ora de aerobic.

 • Vei descoperi metoda pe care o folosim pentru a te sustine in procesul transformarii, astfel incat sa ramai motivat pe parcurs si sa iti mentii rezultatele pe termen lung :-)

 • Care sunt beneficiile Programului de Transformare de 6 saptamani, cui se adreseaza si cerintele noastre pentru ca tu sa finalizezi cu succes provocarea noastra de a slabi 6kg in 6 saptamani 

  IMPORTANT:

  Noi luam in foarte serios acest Program de Transformare si dorim DOAR persoanele care sunt motivate si dornice sa slabeasca, carora sa le crestem si sa le stimulam increderea in sine in 6 saptamani.


  Reputatia pe care ne-am facut-o este in joc si nu dorim decat oameni seriosi pentru acest program.

  Deci, daca vrei sa slabesti, sa pierzi centimentri, sa te tonifici, sa te simti extraordinar si sa iti transformi viata devenind o persoana mai fericita, mai sigura si mai increzatoare… 

  ... atunci te invitam la centrul nostru de transformare sa ne cunoastem. 

  Nota: la Sesiunea de Informare NU se vor face exercitii fizice - asadar nu este necesar echipamentul sportiv. 

  Este pur si simplu o intalnire informativa, in care vom discuta despre cum functioneaza Programul de Transformare de 6 saptamani, cui se adreseaza si cerintele noastre pentru maxim de rezultate. 

  Scopul sesiunilor de orientare este de a detalia programul si de a ne asigura ca esti un candidat potrivit.

  Urmatorul Program de 6 saptamani incepe pe 7 noiembrie 2016 si este ULTIMA provocare de anul acesta. Nu rata sansa de a-ti transforma corpul inainte de Sarbatorile de iarna.

  Acest program este conceput pentru a te ajuta sa slabesti 6 kg in 6 saptamani.

  Daca NU ai de slabit 6 kg de grasime corporala, acest program NU este pentru tine.

  Daca esti gata de transformare, urmatorul pas este sa participi la Sesiunea de Informare pentru a ne intalni personal si a-ti da mai multe detalii.

  De abia asteptam sa ne cunoastem si sa-ti raspundem la orice fel de intrebari! 

Ciobanu Cristian - Expert în Transformare Corporală

Cristian este Senior Coach la Bodyshape Transformation Centre si este declarat de revista Men's Health "Antrenorul de Top al Romaniei" in 2016.

Cristian este expert in a ajuta oamenii sa dea jos grasimea nedorita - fara sa se infometeze sau sa faca exercitii plictisitoare.

Dupa ce el insusi a fost o persoana supraponderala si a cantarit peste 100 kg, Cristian a reusit sa isi schimbe radical stilul de viata - iar acum este foarte pasionat sa ii ajute si pe altii sa-si transforme corpul.

La inceputul anului 2016 a fost medaliat la Campionatele Nationale de Fitness si Culturism, iar la putin timp a aparut pe coperta revistei Men's Health, dupa competitii stranse, unde a concurat alaturi de nume sonore din industria fitness-ului.

Cristian apare frecvent in mass-media si tine regulat seminarii la centrul de transformare Bodyshape.

Prin expertiza sa, a contribuit la cele peste 3 tone de grasime topite la Bodyshape Transformation Centre si 1,000+ de povesti de succes de transformari corporale ale membrilor nostri.

Sfatul lui Cristi pentru tine este: "Daca vrei cu adevarat, poti pentru ca eu am reusit si nu sunt cu nimic mai special decat tine". 

JOI, 3 NOIEMBRIE - 20:15 - 22:00

LOCATIE:  Bodyshape Transformation Centre, Str. Nicolae Caramfil, Nr 71-73 (Intrarea Gh. Simionescu), Sector 1, Bucuresti.

 • 8

  days

 • 1

  hours

 • 51

  minutes

 • 40

  seconds