POVEŞTI DE SUCCES  

Majoritatea oamenilor s-au săturat de titlurile din media care promit rezultate “WOW” fără a depune mari eforturi.

 
Probabil că acelaşi lucru ţi se întâmplă şi ţie... iar acest lucru nu este de mirare, oriunde te uiţi, vezi ştiri precum: “slăbeşte 5 kilograme într-o săptămână sau recapătă-ţi corpul doar în câteva zile”.

 

Nu există o formulă magică prin care poţi slăbi fără să depui eforturi. O transformare necesită timp, răbdare, dedicare şi mai mult, convingerea de a urma un stil de viaţă sănătos.
Kilogramele în plus nu s-au acumulat peste noapte iar obţinerea unei forme fizice de invidiat nu se face cât ai bate din palme. Odată ce te-ai convins de faptul că nu există o “reţetă minune” prin care să slăbeşti şi să îţi recapeţi tonusul muscular şi vitalitatea, care este pasul următor?
În cine ai putea să ai încredere că într-adevăr te va ajuta să pierzi în greutate, să depăşeşti stadiul de “eu nu pot face asta, este prea greu”, să te facă să îţi recapeţi încredere în tine, să îţi atingi limitele şi apoi să treci dincolo de ele?

 

Da, aşa este, tu nu ai nevoie doar de un “supervisor” care să it dea “task-uri” de 30 de flotări de făcut iar când simţi că te-ai epuizat, să îţi mai dea încă 10... tu ai nevoie de cineva care să te ajute să îţi schimbi viaţa, să te motiveze ca TU să vrei să te admiri în oglindă şi să spui: “Aici am vrut să ajung şi nu mă voi opri. Drumul meu abia acum începe”.

 

În cele ce urmează vei descoperi poveşti de succes ale unor oameni care se aflau exact acolo unde probabil te afli şi tu: stilul de viaţă agitat, programul de lucru prelungit, fast-food-ul care de fiecare dată era soluţia cea mai simplă pentru o masă rapidă, au rezultat în multe kilograme peste greutatea normală.
De parcă acestea nu sunt suficiente, kilogramele în plus au venit şi cu o nostalgie a formei fizice pe care o aveau înainte de a constata că vechea pereche de blugi preferată era istorie deja.
La fel ca majoritatea oamenilor, au încercat diferite moduri de a pierde în greutate, dar nimic nu părea să dea rezultate. În cele din urmă, ca şi alte sute de oameni, au ales să facă cu adevărat o schimbare în viaţa lor şi ni s-au alăturat.
La Bodyshape aceştia au obţinut rezultate fenomenale pe care le poţi vedea şi tu în pozele şi poveştile de succes de mai jos.

 

Care este partea cea mai interesantă? Toţi pot face o astfel de transformare.. da da.. chiar şi TU!
Aceşti oameni au pierdut în greutate, şi-au recăpătat vechea forma fizică şi şi-au transformat vieţile. Iar tu poţi fi următoarea noastră poveste de succes!
shadow-ornament

Diana Gradinaru

Diana s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus încă din copilărie şi deşi a încercat de multe ori să îşi creeze un stil de viaţă sănătos, de fiecare dată se întorcea la vechile obiceiuri.
De ce ar fi inclus ea sportul în rutina zilnică când ar putea slăbi doar din alimentaţie? Total fals şi fără rezultate.. iar Diana a realizat importanţa sportului în viaţa sa, odată ce ne-a călcat pragul.
Descoperă povestea Dianei
shadow-ornament

Cristina si Marius Croitoru

Marius şi Cristina au joburi care nu le permit să facă mişcare, fiind nevoiţi să petreacă foarte mult timp la birou.
Stilul de viaţă pe repede – înainte, sedentar a venit cu multe kilograme în plus şi cu multe încercări eşuate de a reveni la vechea formă fizică... asta până când au decis să ne încerce programul de Transformare de 6 săptămâni... şi au obţinut rezultate WOOOW!
Descoperă povestea lui Marius şi a Cristinei
shadow-ornament

Stefano

Stefano întotdeauna a fost o persoană activă. De-a lungul anilor, fotbalul s-a transformat într-o pasiune pentru acesta, ulterior a urmat atletismul şi tenisul.

 

Sportul a devenit un hobby extrem de plăcut prin care se putea relaxa şi  se deconecta în aceeaşi măsură de agitaţia de la birou.
Stilul de viaţă agitat, haotic, mâncatul pe fugă şi găsirea unor soluţii alimentare rapide şi eficiente (dar nu întotdeauna sănătoase) au venit la pachet cu un număr considerabil de kilograme.

 

Deşi Stefano încă mai practica sport din pasiune, la un moment dat, balanţa între stilul alimentar dezordonat şi activitatea depusă prin mişcare, a înclinat inevitabil către nevoia unei schimbări.
Descoperă povestea lui Stefano
shadow-ornament

Ştefania Tebeşoi

Ştefania îşi dorea să slăbească şi a încercat de-a lungul timpului diverse programe însă nimic nu i-a satisfăcut nevoia de a îmbina utilul cu plăcutul.
Aceasta şi-a dat seama că nu avea nevoie doar să slăbească ci căuta pe cineva care să o îndrume să facă corect exerciţiile, să o înveţe principiile unei alimentaţii sănătoase şi mai ales.. căuta prieteni.
La Bodyshape a găsit aceste lucruri iar acum se simte mult mai veselă, mai zâmbitoare, are alt tonus şi se simte extraordinar în propria piele.
Descoperă povestea Ştefaniei
shadow-ornament

Elena Ariton

Elena este o persoană ocupată, cu un program încărcat şi a simţit nevoia unei schimbări în viaţa sa însă nu ştia exact de unde să înceapă sau cui să îi ceară ajutorul.
Odată ajunsă la Bodyshape a ştiut ceea ce căuta: ea avea nevoie de o transformare care să îi redea forma fizică şi vitalitatea.
Şi ghici ce... în mai bine de 1 an de zile aceasta a slăbit peste 20 de kilograme şi nu s-a oprit aici. Elena a făcut din sport un adevărat stil de viaţă.
Află şi tu cum poţi face asta, citind povestea Elenei.
Descoperă povestea Elenei
shadow-ornament

Chişavu Adrian

Kilogramele în plus au fost resimţite de Adrian ca o stare de disconfort zilnică ce îi diminua pofta de viaţă.
Deşi acesta a încercat diferite programe de slăbit, niciunul nu i-a adus satisfacţie sau rezultate vizibile... până când şi-a dat seama că trebuie să acorde mai multă atenţie propriei persoane.
Acum, mişcarea şi alimentaţia sunt prioritare în programul său zilnic şi îi dau o altă perspectivă asupra vieţii: este mult mai pozitiv şi are mai multă încredere în sine şi în felul în care arată.
Descoperă povestea lui Adrian
shadow-ornament

Georgiana Simion

În doar 3 ani, Georgiana a luat în greutate 20 de kilograme iar mâncatul pe fond emoţional înlătura orice şansă de reuşită a unei alimentaţii sănătoase... după doar o săptămână.
Acum Georgiana este un alt om, a slăbit 18 kilograme în doar jumătate de an, dansează, este energică şi se simte de minune în pielea ei. Este admirată pentru determinarea de care a dat dovadă, dar şi pentru modul în care arată.

Află şi tu cum poţi avea o transformare de succes.

 

Apasă butonul de mai jos şi aplică la o consultaţie gratuită cu unul din specialiştii Bodyshape.
Abia aşteptăm să te cunoaştem!
DA, VREAU O TRANSFORMARE
shadow-ornament