ECHIPA NOASTRA

Irina Alionte - fondator

 

În timp ce urmam cursurile de masterat Marketing & Strategy ale Universităţii Warwick Business School din Anglia, la vârsta de 24 de ani, am pus bazele primei mele afaceri în domeniul fitness-ului în Londra – un oraş străin în care nu aveam niciun fel de conexiuni.

Ideea mea atipică de a combina fitness-ul şi atmosfera de club s-a dovedit a fi o mişcare extraordinară, ce s-a extins în câteva universităţi din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth şi finanţare de la Guvernul Britanic.

În 2014, după terminarea studiilor în UK, am fondat Born2Succeed – o companie care a inspirat mii de coachi, consultanţi şi antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Marea Britanie şi Australia, să-şi sporească veniturile, să obţină succesul în afaceri şi să aibă o viaţă abundentă.

Ca urmare a evoluţiei business-ului meu, am fost introdusă în 2015 în topul “30 sub 30 cei mai de succes români” de către revista Forbes România şi am fost invitată ca speaker pe scene din toată lumea - din Londra până în Miami şi Las Vegas, unde am împărtăşit publicului larg din secretele succesului meu.

Corina Ilie

Licentiata a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Fizica, Corina si-a aprofundat studiile urmand un Master in Business Administration, Programul Canadian al Universitatii McGill Montreal in  colaborare cu Academia de Studii Economie Bucuresti.

Are o experienta de peste 10 ani in marketing, advertising, management si organizare de evenimente in special in industria de wellness.

Corina a fost în bucuroasă să pună în slujba Bodyshape Transformation Centre tot know-how-ul şi experienţa acumulate, pentru dezvoltarea si extinderea acestui business la nivel national.

În prezent, coordonează activitatea echipei, activităţile administrative si de recrutare, marketing, evenimente şi relaţii publice.

Este pasionată de wellbeing si dezvoltare personala (yoga, NLP, reiki & mindfulness practitioner), iar misiunea ei este de a ajuta oamenii sa-si armonizeze corpul, mintea si spiritul pentru o viata sanatoasa, fericita si echilibrata si este convinsa ca Bodyshape Transformation Centre este locul perfect pentru a-si pune in aplicare aceasta misiune.

Cornel Pantelin

Cornel Pantelin este Coach la Bodyshape Transformation Centre şi zilnic inspiră sute de membri prin determinarea sa.

Multiplu medaliat la kaiac-canoe şi premiat la Campionatele de Fitness și Culturism, Cornel a intrat în echipa Bodsyshape cu dorinţa de a ajuta oamenii dornici să facă o schimbare în viața lor. În tot acest timp a demonstrat că este o persoană de încredere, auto-disciplinată, talentată, fiind un bun coechipier.

Este în continuu interesat să se dezvolte profesional și personal și ca urmare, în ultimii 3 ani, a ajutat persoane de la 16 până la 55 de ani să își atingă obiectivele de fitness și sănătate.

Flavius Ursachi

 

Flavius este Head Coach la Bodyshape Transformation Centre şi la numai 25 de ani este dublu campion naţional de Culturism şi Fitness la categoria Men Physique Seniori + 174 cm, în 2015 şi 2016.

Principalul lui obiectiv este ca membrii Bodyshape să îşi îmbunătăţească performanţele, să le arate că îşi pot atinge obiectivele şi să îi inspire prin rezultatele obţinute de el, nu doar prin simple sfaturi.

În cadrul Bodyshape Transformation Centre pune accentul nu doar pe antrenamente şi nutriţie, ci şi pe dezvoltarea personală a membrilor. Aceştia beneficiază în permanenţă de suportul său, îi încurajează, le oferă idei şi sfaturi despre cum să rămână motivaţi şi să îşi atingă obiectivele.

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face atunci când îţi setezi un obiectiv este să crezi că poţi reuşi singur, fără ajutor. Suportul unui mentor îţi dă forţa şi încrederea necesară să continui, iar adevărata transformare nu este neapărat cea a corpului, ci cea interioară.”

Razvan Stratulat

 

Razvan este noul membru al echipei noastre, de 9 ani practica fitnessul si de 3 ani este antrenor personal. El e foarte comunicativ,relationeaza foarte bine cu elevii sai, avand foarte multe rezultate pozitive, mai bine de 50 de elevi pe care i-a invatat cum sa manance sanatos, ce inseamna cu adevarat un stil de viata sanatos.

Pe langa rezultatele remarcabile cu toti elevii sai, a pregatit si o eleva pentru Campionatul National de Fitness si Culturism faza locala, unde a obtinut locul 2 la fitness senioare 1.69 cm.

Nicolae Silviu

Are 28 de ani si a fost sportiv de performanță fiind nevoit insa sa renunte din cauza unei accidentari la varsta de 18 ani. Procesul de recuperare a durat mai bine de 1 an, timp in care nu a renunțat si a alergat zilnic pentru a nu-si pierde condiția fizică. A decis sa se reprofileze si a terminat Facultatea de Kinetoterapie, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. Lucreaza de 8 ani in domeniul fitness-ului, iar pana in prezent are 10 certificari printre care: Fitness instructor si Personal Trainer in Cardio Fitness, Bodybuilding si Advance Functional Training, Bosu Compplete Certification, Bulgarian Bag Certification si Schwinn Cycling Certification.

In sport se regăseste, este împlinit si fiecare zi la Bodyshape ii aduce noi provocări, ceea ce il motioveaza sa se dezvolte in continuare.

Motto-ul lui Silviu:  "Tell me I can't, I'll show you I can"

Madalina Grigore

 

O persoana sociabila, mereu cu zambetul pe buze si deschisa la noi provocari. Imi place sa lucrez cu oamenii, sa ii motivez pentru a-si atinge obiectivele, si sa impartasesc din experientele proprii pentru un maxim de rezultate. Cred in rezultatele echipei Bodyshape deoarece mi-au schimbat vizilbil viata si sunt un alt om.

Emanuela Munteanu

 

Recent licentiata a Facultatii de chimie aplicata si stiinta materialelor, Ema este o persoană calmă, empatică și sinceră. Îi plac lucrurile simple și oamenii plini de viața care iți luminează ziua printr-un simplu zâmbet. Considera ca lucrând cu oamenii se poate dezvolta cel mai bine profesional și personal. Îsi doreste să ofere clienților o experiență cât mai plăcută la Bodyshape și să ajute la împlinirea visului pe care îl au.