ECHIPA NOASTRA

Irina Alionte - fondator

În timp ce urmam cursurile de masterat Marketing & Strategy ale Universităţii Warwick Business School din Anglia, la vârsta de 24 de ani, am pus bazele primei mele afaceri în domeniul fitness-ului în Londra – un oraş străin în care nu aveam niciun fel de conexiuni.

Ideea mea atipică de a combina fitness-ul şi atmosfera de club s-a dovedit a fi o mişcare extraordinară, ce s-a extins în câteva universităţi din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth şi finanţare de la Guvernul Britanic.

În 2014, după terminarea studiilor în UK, am fondat Born2Succeed – o companie care a inspirat mii de coachi, consultanţi şi antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa, Marea Britanie şi Australia, să-şi sporească veniturile, să obţină succesul în afaceri şi să aibă o viaţă abundentă.

Ca urmare a evoluţiei business-ului meu, am fost introdusă în 2015 în topul “30 sub 30 cei mai de succes români” de către revista Forbes România şi am fost invitată ca speaker pe scene din toată lumea - din Londra până în Miami şi Las Vegas, unde am împărtăşit publicului larg din secretele succesului meu.

Lorena Madalina Vasile

Dublu licenţiată a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu specializare în Marketing şi Management, Lorena şi-a aprofundat studiile urmând un master în Relaţii Publice şi Comunicare în cadrul SNSPA şi University of Lower Silesia, Polonia.

Are experienţă de 5 ani în zona de Customer Care într-o companie multinaţională şi 1 an într-o poziţie de management în cadrul unei firme de servicii de marketing şi telecomunicaţii.

De-a lungul timpului a participat la mai multe cursuri de perfecţionare în domenii precum Business Communication şi Project Management.

Lorena, a fost în bucuroasă să pună în slujba Bodyshape Transformation Centre tot know-how-ul şi experienţa acumulată, aşadar înainte de deschiderea oficială din ianuarie 2015, s-a alăturat iniţiativei Irinei Alionte.

În prezent, coordonează activitatea echipei, activităţile de recrutare, contabilitate, marketing şi management, IT, evenimente şi relaţii publice.

Este pasionată de crearea de sisteme şi proceduri care să faciliteze relaţiile cu terţii: clienţi potenţiali, clienţi finali, furnizori şi colegi.

Crede că educaţia contribuie semnificativ la dezvoltarea societăţii şi îşi doreşte ca prin abilităţile şi know-how-ul acumulat să contribuie şi mai mult la dezvoltarea Bodyshape Transformation Centre.

Flavius Ursachi

Flavius este Head Coach la Bodyshape Transformation Centre şi la numai 25 de ani este dublu campion naţional de Culturism şi Fitness la categoria Men Physique Seniori + 174 cm, în 2015 şi 2016.

Principalul lui obiectiv este ca membrii Bodyshape să îşi îmbunătăţească performanţele, să le arate că îşi pot atinge obiectivele şi să îi inspire prin rezultatele obţinute de el, nu doar prin simple sfaturi.

În cadrul Bodyshape Transformation Centre pune accentul nu doar pe antrenamente şi nutriţie, ci şi pe dezvoltarea personală a membrilor. Aceştia beneficiază în permanenţă de suportul său, îi încurajează, le oferă idei şi sfaturi despre cum să rămână motivaţi şi să îşi atingă obiectivele..

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face atunci când îţi setezi un obiectiv este să crezi că poţi reuşi singur, fără ajutor. Suportul unui mentor îţi dă forţa şi încrederea necesară să continui, iar adevărata transformare nu este neapărat cea a corpului, ci cea interioară.”

Cristian Ciobanu

Cristian este Senior Coach la Bodyshape Transformation Centre şi expert în a ajuta femeile ocupate să dea jos grăsimea nedorită - fără să se înfometeze sau să facă exerciţii plictisitoare.

După ce a obţinut el însuşi o transformare impresionantă, la începutul anului 2016 a fost medaliat la Campionatele Naţionale de Fitness şi Culturism, iar la puţin timp a fost declarat Antrenorul de TOP al României de către Men's Health, după competiţii strânse, unde a concurat alături de nume sonore din industria fitness-ului.

Cristian apare frecvent în mass-media şi tine săptămânal seminarii la centrul de transformare Bodyshape.

Are peste 500 de poveşti de succes documentate de transformări corporale şi poze “înainte şi după” ale membrilor Bodyshape.

Printr-un program structurat de nutriţie şi antrenamente, Cristian ajută bucureştencele să-şi recapete corpul, încrederea în sine şi să se iubească din nou în doar 6 săptămâni.

Mihaela Ciobanu

Mihaela este Coach la Bodyshape Transformation Centre şi prin firea sa jovială dar în acelaşi timp determinată reuşeşte să îi inspire pe cei care trec pragul centrului. Este pasionată de tot ce înseamnă mişcare şi sănătate.

Iubeşte să lucreze cu oamenii şi să vadă fericirea pe chipul celor care reuşesc să îşi schimbe stilul de viaţă într-unul sănătos. E foarte pasionată să ajute oamenii să îşi transforme corpul, sănătatea şi încrederea în sine. A ajutat sute de persoane să se simtă mai bine în pielea lor şi să îşi recâştige încrederea în sine.

După ce la începutul anului a fost medaliată la Campionatele de Fitness şi Culturism la categoria Bikini Body Junior, Mihaela îşi doreşte şi mai mult să inspire oamenii cu transformarea sa şi să le împărtăşească din secretele succesului său.

"Nimic nu este imposibil, călătoria este mai importantă decât destinaţia şi precum gândeşti aşa vei deveni."

Cornel Pantelin

Cornel Pantelin este Coach la Bodyshape Transformation Centre şi zilnic inspiră sute de membri prin determinarea sa.

Multiplu medaliat la kaiac-canoe şi premiat la Campionatele de Fitness și Culturism, Cornel a intrat în echipa Bodsyshape cu dorinţa de a ajuta oamenii dornici să facă o schimbare în viața lor. În tot acest timp a demonstrat că este o persoană de încredere, auto-disciplinată, talentată, fiind un bun coechipier.

Este în continuu interesat să se dezvolte profesional și personal și ca urmare, în ultimii 3 ani, a ajutat persoane de la 16 până la 55 de ani să își atingă obiectivele de fitness și sănătate.

Corina Ilie

 

Licentiata a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Fizica, Corina si-a aprofundat studiile urmand un Master in Business Administration, Programul Canadian al Universitatii McGill Montreal in  colaborare cu Academia de Studii Economie Bucuresti.

Are o experienta de peste 10 ani in marketing, advertising, management si organizare de evenimente in special in industria de wellness.

Corina a fost în bucuroasă să pună în slujba Bodyshape Transformation Centre tot know-how-ul şi experienţa acumulate, pentru dezvoltarea si extinderea acestui business la nivel national.

În prezent, coordonează activitatea echipei, activităţile administrative si de recrutare, marketing, evenimente şi relaţii publice.

Este pasionată de wellbeing si dezvoltare personala (yoga, NLP, reiki & mindfulness practitioner), iar misiunea ei este de a ajuta oamenii sa-si armonizeze corpul, mintea si spiritul pentru o viata sanatoasa, fericita si echilibrata si este convinsa ca Bodyshape Transformation Centre este locul perfect pentru a-si pune in aplicare aceasta misiune.

Emanuela Munteanu

 

Recent licentiata a Facultatii de chimie aplicata si stiinta materialelor, Ema este o persoană calmă, empatică și sinceră. Îi plac lucrurile simple și oamenii plini de viața care iți luminează ziua printr-un simplu zâmbet. Considera ca lucrând cu oamenii se poate dezvolta cel mai bine profesional și personal. Îsi doreste să ofere clienților o experiență cât mai plăcută la Bodyshape și să ajute la împlinirea visului pe care îl au.

Madalina Grigore

O persoana sociabila, mereu cu zambetul pe buze si deschisa la noi provocari. Imi place sa lucrez cu oamenii, sa ii motivez pentru a-si atinge obiectivele, si sa impartasesc din experientele proprii pentru un maxim de rezultate. Cred in rezultatele echipei Bodyshape deoarece mi-au schimbat vizilbil viata si sunt un alt om.